О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

  УПИССС ПОЧИЊЕЕЕЕ !!!
  БЕСПЛАТАН КИМОНООООООО
  КАРАТЕ КЛУБ Јединство
  Почиње са радом 02.09.2019.
  OШ"Мирослав Антић"
  ОШ"Бошко Буха"
  КАРАТЕ КЛУБ ЈЕДИНСТВО

  ДОЂИ И ВЕЖБАЈ СА НАМА

    ТРЕНИНЗИ У КАРАТЕ КЛУБУ
        "ЈЕДИНСТВО"  

  РАСПОРЕД ТРЕНИНГА У КЛУБУ

  OШ"Мирослав Антић"
  ПОНЕДЕЉАК oд 20.00-21.00
  СУБОТА oд 10.00 - 12.00
  ТРЕНИНЗИ У
  ОШ"Бошко Буха"
  УТОРАК од 19.00 дo 20.30
  ЧЕТВРТАК oд 19.00 dдo 20.30

  РАД СА ДЕЦОМ СА ПОСЕБНИМ
  ПОТРЕБАМА
  ОШ"Бошко Буха"
  УТОРАК oд 12.30 дo 13.30
  ПЕТАК oд 12.30 дo 13.30

  СПОРТСКИ ПОЗДРАВ ЗДРАВОООООООО!!!

БЕСПЛАТАН КИМОНООООО ЗА СВЕ ПОЧЕТНИКЕЕЕ У КАРАТЕ КЛУБУ ЈЕДИНСТВО! ! !24.novembar
MARKO ANTIĆ OSVOJIO BRONZU

Marko Antić (KK "Mladenovac") je jutros u borbi za treće mesto pobedio takmičara Rendona iz Kolumbije rezultatom 3:0 i tako zauzeo treće mesto na prvenstvu Sveta za seniore. Finalni program šampionata možete pratiti uživo na linku:

23.novembar
Danas su na programu borbe ekipno za seniore i seniorke. U kategoriji seniora ukupno su prijavljene 62 ekipe a kod seniorki 53 ekipe. U prvom kolu seniori Srbije pobedili su ekipu Hrvatske nakon rezultata 1:1 na bolju razliku zbira pojedinačnih rezultata. U drugom kolu ekipa seniora Srbije pobedila je ekipu Ekvatora sa 3:0. U trećem kolu ekipa seniore Srbije pobedila je ekipu Rusije sa 3:0. U četvrtom kolu ekipa seniora Srbije izgubila je od ekipe Irana sa 3:0. U prvom kolu seniorke Srbije pobedile su ekipu Austrije nakon rezultata 1:1 na bolju razliku zbira pojedinačnih rezultata. U sledećem kolu ekipa seniorki Srbije sastaće se sa ekipom Italije.

22.novembar
MARKO ANTIĆ U POLUFINALU

Drugog dana takmičenja na prvenstvu Sveta u Parizu u kategoriji borbe -60kg u polufinale se plasirao Marko Antić. Marko Antić je na putu do polufinala pobedio takmičare iz Čilea, Ukrajine, Gvajane i Meksika, a u polufinalu se sastaje sa takmičarem iz Irana.

22.novembar
Prvog dana na prvenstvu Sveta za reprezentaciju Srbije su nastupili:

Dejan Umičević, Slobodan Bitević, Miloš Jovanović, Tamara Filipović, Danijela Milenković, Dejan Pajkić i Marija Madžarević. Najbliža borbi za medalju je bila Tamara Filipović koja je izgubila u četvrtfinalnoj borbi od takmičarke iz Grčke. Dejan Umićević je izgubio u drugom kolu od takmičara iz Egipta; Slobodan Bitević je izgubio u drugom kolu od takmičara iz Irana; Miloš Jovanović je izgubio u trećem kolu od takmičara iz SAD; Danijela Milenković je izgubila u drugom kolu od takmičarke iz Ukraine; Dejan Pajkić je izgubio u drugom kolu od takmičara iz Engleske; Marija Madžarević je izgubila u drugom kolu od takmičarke iz SAD. Drugog dana takmičenja na programu su borbe pojedinačno za seniore (-67kg i -60kg), borbe pojedinačno za seniorke (-50kg, -55kg i -61kg) i kate ekipno za seniore i seniorke.


              NASTANAK I RAZVOJ karate kluba "Jedinsvo"

Karate klub JEDINSTVO, je jedna od perspektivnih klubova u Srbiji. Osnovan je 1996.godine u OŠ "Miroslav Antić" tadašnjoj OŠ "Milentije Popović". Klub broji oko 90 članova i radi u četri sekcije: OŠ "Miroslav Antić", OŠ "Vuk Karadžić", OŠ "Boško Buha", OŠ "Boško Buha" takmičari. Klub trenira 3 trenera: Zoranović Vjekoslav, Budimir Aleksandar, Ilić Tijana. Pored grupa za obuku početnika u klubu postoje i takmičarske grupe, a akcenat je bačen na perspektivne takmičare kadetske, juniorske i seniorke kategorije. Klub pored obuke početnika sprovodi 3 godine humanuitarnu akciju obuka dece sa specijalnim potrebama gde ima velikog uspeha. Nešto više o klubu na sledećim stranicama.

ТРЕНУТНО ВРЕМЕ
У БЕОГРАДУПодаци се освежавају на 2 минута
Преузето од РХМЗ Србије.
PRIJATELJI KLUBA